NEVŞEHİR / DERİNKUYU - Suvermez Ortaokulu

Suvermez Ortaokulu

Adres
SUVERMEZ KÖYÜ YENİ MEVKİİ HİLAL SK. SUVERMEZ ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 2 DERİNKUYU / NEVŞEHİR
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Eğitim kalitesini nicelik ve nitelik olarak en üst seviyeye çıkararak çağdaş uygarlığın ,yapıcı,yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan, doğru iş yapan bireyler yetiştirilmesine, böylece büyük Atatürk´ün gösterdiği Çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkmak, hedefine öncülük etmek. Çağdaş yönetim tekniklerini kullanarak hatasız,sürekli,daha iyi ve daha güzel hizmet sunmak suretiyle çalışanların ve hizmet alanların memnuniyetini sağlamaktır.
Başlama : 08:40 Bitiş : 15:30
Lojman
1 - Lojmanımız sobalı olup kullanıma hazırdır.
İl ve ilçeden dolmuşla ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz Köy merkezindedir.
Derinkuyu ilçe merkezine uzaklık 7 Km İl Merkezine Uzaklık 35 Km